На 9 февруари тази година около 21 часа полицейски автопатрул

...
На 9 февруари тази година около 21 часа полицейски автопатрул
Коментари Харесай

Осъдиха дилър, шофирал надрусан във Варна


На 9 февруари тази година към 21 часа полицейски автопатрул засякъл подсъдимия, който управлявал автомобил " Ауди “. Полицейските чиновници разполагали с информация, че против него се води досъдебно произвеждане за държане на наркотични субстанции. След като бил спрян на инспекция, при осъществения обиск на лидера чиновниците на реда разкрили обемист пакет под ръкава на дрехата му с пакетчета кристалообразно вещество. От панталона си подсъдимият извадил още един пакет с дози марихуана.

В пътуващата в автомобила другарка на Симеон чиновниците разкрили два по-малки плика със наличие на метамфетамини и марихуана, които й били предоставени от приятеля й за персонална приложимост. Жената декларирала, че Симеон продава опиати на други подвластни.

След обиска Симеон И. бил тестван с дрегер, който посочил, че ръководи автомобил под въздействието на наркотични субстанции. При претърсването на двата адреса, където живеел, били открити електронни везни, останки от опиати, пликчета за дозиране на опиатите и 1480 лв. и малко долари. Иззетите към 25 грама метамфетамини били със наличие на интензивно настоящото вещество над 80 %. Обвинението против него е и за държане на близо грам амфетамин и над 12 грама марихуана, като цената на наркотичните субстанции е 1262 лв..

След започване на досъдебното произвеждане Окръжната прокуратура във Варна му наложила мярка за неотклонение " Задържане под стража “ до 72 часа. Уважено било от съда и настояването за непрекъснат арест на мъжа. На 21 май тази година мярката за неотклонение на Симеон И. била променена в парична гаранция от 2000 лв..

Предстои делото против подсъдимия наркоразпространител да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР