На 9 февруари, събота, се проведе практическият форум Пътят на

...
На 9 февруари, събота, се проведе практическият форум Пътят на
Коментари Харесай

Мотивиращ, вдъхновяващ и пълен с насоки за предприемачите бе първият практически форум на КОНСЕНДО

На 9 февруари, събота, се организира практическият конгрес „ Пътят на бизнесмена “, проведен от Consendo Bulgaria. Събитието събра на едно място над 50 сегашни и бъдещи бизнесмени и хора, избрали за собствен професионален път основаването и развиването на личен бизнес.

Програмата на форума извърши авансово дадените поръчки към посетителите за практическа устременост и интерактивни игри. Трима от участниците, посочили забележителен предприемачески дух, завоюваха специфични награди от уредниците – една година гратис счетоводно обслужване на стартъп компания, една година безвъзмездна услуга за трудова медицина за стартъп компания, обезпечена от Респонса Превент, и разработване на едногодишен персонален финансов проект.

„ Когато приказваме за бизнесмен, не приказваме за предприемач, а за човек с друго мислене. Предприемачите са хора, които могат да работят за заплата някъде, само че са избрали различен път “ – показа Павел Хрисков, преподавател на „ Пътят на бизнесмена “. Според него основен детайл на триумфа за всеки бизнесмен е намирането на явен отговор на въпроса „ Защо? “.  „ Хората купуват, тъй като имат вяра в това, в което и вие вярвате – ще бъдат в действителност лоялни единствено когато вашето „ Защо? “ съответствува с тяхното „ Защото “.

В края на деня лекторите показаха своите ключове към триумфа и ги поканиха да споделят и техните. Сред отговорите от публиката се откроиха смисъла на сплотения екип, основното място на съответната маркетинг тактика за триумфа на бизнеса и други.
Ключове на КОНСЕНДО:

1. Обичай това, което правиш.
2. Вземане на изрично решение.
3. Даване на полза в осъществяване на задачата ви.
4. Намерение за осъществяване от самото начало.
5. Бъдете почтени и запазете интегритета.
6. Въодушевявайте се - ентусиазмът е ключът.
7. В началото имайте поради края.
8. Раздели персоналните от фирмените финанси
9. Учи и имай самообладание.
10. Създайте си вашата Мастър Майнд Група.

На въпроса какъв в действителност е пътят на бизнесмена участниците бяха безапелационни – бодлив, само че незаместим. „ Предприемайки разнообразни стъпки по този път, предприемачът учи доста за себе си, за света, за хората, с които работи. Това го обогатява, без значение дали върви нагоре или надолу. Това е доста провокационен път, само че за мен персонално е единственият, по който желая да ходя “– показа Елена Алтимирска, шеф и създател на консултантска компания „ Business Effect “.

Събитието приключи със сформирането на мастър майнд група, в границите на която с насоки от подготвен и квалифициран началник участниците разискаха действителен бизнес проблем, препоръчан от един от тях. Предлагайки забавни разновидности за разрешаването му, те доближиха до необятен кръг от вероятни изходи от разнообразни обстановки.

Организатор на „ Пътят на бизнесмена ” е Consendo Bulgaria – компания, която дава консултантски бизнес услуги и оказва подпомагане на обществени и частни предприятия и физически лица. Част от екипа на Consendo са специалисти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране.

Допълнителна потребна информация за предприемачеството, персоналните финанси и процеса на бизнес развиване може да бъде открита на уеб страницата на Consendo Bulgaria – consendo.bg, а в това време уредниците към този момент възнамеряват бъдещи събития и планове, с които да стимулират и да подкрепят всеки, посветил се на предприемачеството.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР