На 9 февруари клуб Dolby Theatre в морската столица ще

...
На 9 февруари клуб Dolby Theatre в морската столица ще
Коментари Харесай

Представят най-новия български филм Привличане във Варна през февруари

На 9 февруари клуб Dolby Theatre в морската столица ще бъде хазаин на само по рода си събитие - първо обществено показване на най-новия български филм " Привличане ". Специален посетител ще е основната актриса и продуцент на лентата Яна Маринова. Тя ще покаже извънредно филмовия откъс на кино лентата, ще опише за своите прекарвания по време на фотосите, а особено за всички ще се развихри в ритъма на танците под съпровода на група " Торнадо ".
Именно танците са най-голямата обич на основната героиня Лора Ангелова в " Привличане ", а бандата основава своя авторска музика за саундтрака. Във кино лентата тя е разкъсвана сред своята пристрастеност и специалността си на преподавател по история. В сърцето й намира място целият й дванадесети клас, в който обаче би трябвало да се оправи с доста несъгласия и интриги, забъркани от лидерката му Диана (Луиза Григорова-Макариев). Когато към всички проблеми се намесва и битката с директорката Великова (Койна Русева) и появяването на любовта в лицето на новия преподавател по музика Калин Соколов (Александър Сано), тогава героинята на Яна Маринова се изправя пред съществени тествания и вътрешни битки.

" Привличане " е изпълнен с доста пресен юношески комизъм, визира доста настоящи тематики в връзките сред възрастни и подрастващи. Всичко това на фона на страхотна музика и безкрайни танци.

Именно един от тях Яна Маринова ще показа на сцената на Dolby Theatre на 09 февруари от 16.30 часа за медии и от 23.30 часа за публиката, която ще пристигна да се наслаждения на специфичното присъединяване.

Не пропускайте звездната изява, както и опцията да вземете подпис, да си извършите фотография с Яна Маринова или просто да се насладите на нейното ужасно показване на " Привличане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР