На 9 декември от 9:00 часа, в зала Голям колегиум“

...
На 9 декември от 9:00 часа, в зала Голям колегиум“
Коментари Харесай

Започва благотворителна кампания за закупуване на живи елхички

На 9 декември от 9:00 часа, в зала „ Голям колегиум “ на Министерство на земеделието, храните и горите ще бъде даден старт на благотворителна акция за закупуване на живи елхички под надпис „ Посади вяра ”. По пет лв. от продажбата на всяка елхичка, предоставена от Държавните горски предприятия, ще бъдат дарени за идеята, оповестиха от МЗХГ.

 © БГНЕС
Тази година акцията ще бъде в партньорство с Фондация „ Искам бебе “ и ще има за цел да се подкрепят двойки с репродуктивни проблеми. Продажбата на живи елхички стартира на 9 декември и ще продължи до навечерието на Коледните празници – 23 декември 2019 година

Инициативата за подкрепяне на значими дела на Министерството от предходните акции през 2015 и 2016 година - „ Купи жива елхичка, помогни на дете “ бе за набиране на средства за работа с деца от фондация „ Аутизъм Днес ” и за лекуване на дете в чуждбина.

На събитието ще участват министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, българският еврокомисар по „ Иновации,научни проучвания, просвета, обучение и юноша “ и заместник-председател на ЕНП Мария Габриел, създателят на фондация " Искам бебе " Радина Велчева и ръководителят на Сдружение „ Аутизъм Днес “ Владислава Цолова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР