На 9 декември 2018 година от 11:00 часа вратите на

...
На 9 декември 2018 година от 11:00 часа вратите на
Коментари Харесай

Благотворително детско ревю

На 9 декември 2018 година от 11:00 часа вратите на арт център " Angel Steps " на бул. " Сливница 245 " ще бъдат отворени за благотворителния ревю-спектакъл " Деца оказват помощ на деца ".

 Благотворително детско ревю

Зад благородната концепция застават фитнес модела Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова. В коледното ревю ще дефилират малчуганите от Фондация " Ангелски деца ", които наедно със своите връстници ще показват спортният бранд на Biliana Yotovska label и формалните рокли особено направени за случая от Kaya Design. В центъра се организират занимания с деца със специфични просветителни потребности –(СОП), образоват се по самостоятелни стратегии за развиване на техните качества и обществени умения. Организират се събития за тяхната интеграция и социализация. И защото всяко дете има потребност от обич и внимание, от съответна среда в която да учи, твори и да се развива център " Angel Steps " основава точно такова място. В него всяко дете се усеща свободно да изрази себе си и да се развива такова,каквото е, друго и особено по своему.

 Благотворително детско ревю

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово ще покажем, че дружно можем да осъществяваме фантазиите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират ще бъдат препоръчани на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подкрепяне на Ангелските деца. Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и дружно с тях ще подготви разнообразни комбинации потребни смутита. Тя е безапелационна, че родителите са тези които би трябвало да изградят верни хранителни привички, с цел да порастват децата здрави и щастливи. С помощта на Фреш Маркет всички посетители ще могат да опитат здравословните питиета. Събраните средства от благотворителното събитие ще подкрепят децата в тяхното бъдещо развиване.

Входът е свободен! Очакваме Ви.

 Благотворително детско ревю
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР