На 9 август около 12.50 часа клиентка влиза в магазин

...
На 9 август около 12.50 часа клиентка влиза в магазин
Коментари Харесай

Нагло: Камери заснеха крадла на картина в действие ВИДЕО

На 9 август към 12.50 часа клиентка влиза в магазин за художествени материали на ул. „ Самоковско шосе” в София. Забелязва творба на художничката Виолета Събева, която била нарисувана особено за подарък на щерка на клиентка на магазина.

Решава да купи платно за изобразяване с размера на картината на Събева и плик, в който по-късно прибира и двете платна и излиза от магазина. Стойността на картината била към 500 лева

„ Не съм очаквала, че такова нещо може да се случи. Установих неналичието малко по-късно, откакто обслужих клиентката. Тя разглеждаше магазина. В един миг ме попита дали предлагаме опънати платна за изобразяване. Тогава не съм предполагала каква е била концепцията й.

Показах й платната. Тя си избра две, само че на касата сподели, че ще вземе едното, което с размер на открадната картина. Поиска и оптимално огромно пликче. Тя седеше покрай картината.

Оттам нататък не съм видяла какво се случва, имах други клиенти. На камерата се вижда по какъв начин издърпва картината и я присвоява в закупения плик при платното за рисуване”, разясни продавачката в магазина Силвия Стоичкова, представена от Нова телевизия.
От магазина са възстановили платената към този момент сума на клиентката си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР