На 81-годишна възраст ни напусна Брайън Денехи, звезда от много

...
На 81-годишна възраст ни напусна Брайън Денехи, звезда от много
Коментари Харесай

Отиде си легендарният холивудски актьор Брайън Денехи

На 81-годишна възраст ни напусна Брайън Денехи, звезда от доста филми, сериали и театрални постановки, притежател на „ Тони “ и „ Златен глобус “, написа Cinefish.bg. Той беше известен със своите злосторен функции, а кариерата му продължи съвсем половин век.

``
реклама

Големият му пробив е с ролята на шерифа от малко градче, който си разрешава да провокира гнева на самия Джон Рамбо. Като сътрудник на Силвестър Сталоун в „ Първа кръв “, Денехи потвърждава, че доста му отива да играе злодеи. Двамата със Сталоун си партнират и във кино лентата „ Фист “.

Денехи служи във военноморските сили, а след това работи като водач на камион, месар и брокер на борсата. Той стартира да се изявява в аматьорски постановки и последователно стига до сцените на Манхатън. Премества се в Лос Анджелис и на 38 години става професионален артист.

Сред известните филми на Денехи са „ Gorky Park “, „ Силверадо “, „ Какавидата “, двете елементи на „ F/X “, „ Невинен до доказване на противното “ и „ Ромео + Жулиета “. Играе и ролята на бащата на Крис Фарли в „ Томи Бой “.

Денехи печели „ Златен глобус “ и номинация за „ Еми “ за ролята си на Уили Ломан в сериала „ Смъртта на комерсиалния пасажер “. Същата роля играе и на театрална сцена и за нея печели „ Тони “. През 2011 година е въведен в Залата на славата на американския спектакъл.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, тъй като това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР