На 80 метра над дунавския бряг, насред спираща дъха 360-градусова

На 80 метра над дунавския бряг, насред спираща дъха 360-градусова ...

Motorola One блесна над Братислава.

На 80 метра над дунавския бряг, насред спираща дъха 360-градусова гледка към словашката столица Братислава, Motorola представи впечатляващия Motorola One – телефон с много добри характеристики за своята скромна цена.
За двата дни, прекарани с новото бижу на марката, останахме очаровани както от дизайна, така и от възможностите на устройството. Разходихме се из Братислава и успяхме не само да уловим красотата на града, но също така да тестваме различните функции на телефона. И да, разбрахме защо е кръстен Motorola One - всичко, което ти трябва, на едно място.

Телефонът идва с 5.9" HD+ 19:9 дисплей, следващ извивките на елегантния дизайн.
Чипсетът на телефона е 8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm Snapdragon 625, който е с 4 GB RAM и 64 GB вградена памет. Батерията предлага 3000 mAh и върви с бързо зареждане, стандарт за всички нови модели на производителя. Само 15 минути в контактната мрежа са нужни, за да имате енергия за поне 3 часа.

Motorola One притежава най-добрата камера в ценовия сегмент до 500 лв. Двойната задна камера e с 13 MP, а предната селфи с 8 MP. При снимане телефонът има функциите за разфокусиране на фона в реално време при селфи, избиране на конкретен цвят в изображението () и селективен фокус на предния план или задния фон. Допълнително гъделче е новата функция
От Motorola са заложили на Android O, като до края на годината ще има .
Телефонът може да се заключва и отключва с пръстов отпечатък, като за първи път в телефон на компанията той се намира на гърба на устройството.

А цената? Очаква се Motorola One да излезе на българския пазар на цена от 499 лв. Очакваме го.
Галерия от представянето можете да видите тук -->>

Източник: actualno.com