На 8 юни 2019 г. от 17:30 ч. хиляди граждани

...
На 8 юни 2019 г. от 17:30 ч. хиляди граждани
Коментари Харесай

За втора поредна година ще се проведе Поход за семейството

На 8 юни 2019 година от 17:30 ч. хиляди жители ще излязат в петте най-големи български града да честват брака сред мъж и жена и обичайните фамилни полезности.

Събитието ще стартира в еднакъв час в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, оповестяват уредниците. То се организира на национално равнище за втора поредна година. Всеки град ще се отличава със своя друга стратегия. Очаква се тя да сътвори доста страсти и въодушевление измежду участниците.

Тълпи от фамилии и деца с цветни тениски, издигнати сини и розови балони, веещи се български флагове, музикални и вокални осъществявания, фамилни и национални танци и още изненади ще съпровождат празника във всеки един градовете. Тържествено ще прозвучи и химнът на България.

Едновременно със занимателната стратегия на събитието, участниците в националния „ Поход за фамилията “ ще изразят посредством специфична декларация своята гражданска позиция по значими за обществото въпроси. Темите, които ще се обиден в документа, са свързани с провокациите пред браковете и фамилиите у нас, следствията от провеждането на анти-семейни политики, опълчването на правата на родителите и децата, демографската рецесия и други.

Началните точки на празника по градове са както следва: София – пл. „ Независимост “; Пловдив – пл. „ Аптека Марица “; Варна – Сцена „ Раковина “; Бургас – пл. “Тройката “; Русе – „ Паметник на Альоша “.

„ Всеки е добре пристигнал със своето семейство, близки и другари “, насочат покана уредниците на събитието. „ Вярваме, че всеки ще си тръгне зареден с доста празнично въодушевление и вяра за по-добро бъдеще за себе си и своето семейство. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР