На 8 юли Ирена Милянкова роди най-малката си дъщеря Лилия.

...
На 8 юли Ирена Милянкова роди най-малката си дъщеря Лилия.
Коментари Харесай

Ирена Милянкова след бебе № 6: Искам още деца

На 8 юли Ирена Милянкова роди най-малката си щерка Лилия. 32-годишната манекенка стана майка за шести път. Тя има 4 деца от някогашния си - престъпно проявения Росен Чолов - Чолата, а през 2016 година даде живот на дребната Виктория, плод на любовта ѝ с брокера Никола Чолаков.

В началото на годината Ирена и Никола са сключили скришен брак, а повода за сватбата била последната ѝ бременност. Двамата решили да узаконят връзката си надалеч от любопитните погледи и организирали венчавката в прилежаща Гърция.

Според клюките младоженците избрали за кум някогашния сикаджийски необут Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин. Точно той се намесил при раздялата на русокоската със посочения за сутеньор Росен Чолов – Чолата и я успокоил, че някогашният няма да ѝ основава никакви проблеми в бъдеще.

Новороденото бебе е осмо подред в фамилията на Ирена и Никола. Тя има 4 хлапета от предходната си връзка, брачният партньор ѝ се радва на към този момент пораснали наследник и щерка, а през 2016 година стана дядо. Малко пред това Милянкова даде живот на дребната Виктория и след това още веднъж забременя с момиче.

„ С Никола желаеме още деца! Ако всичко е наред със здравето ми, за какво да не родя още веднъж?! Бременностите ми протичат доста леко, нямам затруднения, бързо влизам във форма. Децата ми носят благополучие и обич!”, споделя Ирена директно след раждането на бебето Лилия. Близки до миловидната красавица издават, че тя се надявала скоро отново да зачене, само че този път с момче.

Манекенката нееднократно е разказвала персоналната си история, която много припомня сюжет за филм. Хубавицата родила първото си дете едвам на 15 години, когато се срещнала с много по-възрастния от нея Росен Чолов. Подкрепяна от родителите си, тя отказала да направи аборт и заживяла с бандита.

Вместо в тази нежна възраст да заляга над учебниците, Ирена дундуркала бебе и сменяла памперси. Впоследствие с Чолата се разделиха, тъй като той беше задържан и упрекнат в сводничество, а тя бързо му откри заместител в лицето на Никола.

Милянкова се срещнала с настоящия си мъж около работата си. Останала без милионите на някогашния, тя бе принудена да припечелва като продавачка в магазин за чанти, с цел да устоя себе си и децата.
По-късно Ирена се преквалифицира в брокер и по този начин се залюби с сегашния си съкровен сътрудник, който също се занимава с продажба на парцели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР