На 8 октомври в 9.00 ч. в поликлиниката на ВМА

...
На 8 октомври в 9.00 ч. в поликлиниката на ВМА
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки и Карлос Контрера си направиха тест за наркотици във ВМА


На 8 октомври в 9.00 ч. в поликлиниката на ВМА претендентът за кмет на София Ангел Джамбазки и претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера си направиха тест за опиати.

Припомняме, че Ангел Джамбазки насочи покана към всички парламентарно показани партии със свои претенденти, както и всички, които съгласно социологията имат своето въздействие и шансове да станат градоначалници на столицата. Единствен на покана откликна претендентът на НФСБ.

Тези, които не са пристигнали, а имат някакви искания – дано обяснят за какво ги няма, за какво бягат от такива проби. Видяхте каква е процедурата – бърза, лесна, изясняват хората и показваш, че нямаш някакви зависимости. Но в края на краищата те са свободни жители и не можем да ги караме принудително да демонстрират своя персонален живот, само че това, че не го вършат – за мен е показателно, сподели Джамбазки.

А Карлос Контрера от своя страна добави:

Ние сме обществени персони и би трябвало да изтърпим една сходна форма на внимание, а и за нас е почтено да се знае. Знаете, че част от програмата на Вътрешна македонска революционна организация има създаване на тактика за битка с разпространяването на опиати в общинските учебни заведения. Може ли някой, който използва опиати, да създава такава тактика? Ще бъде малко лицемерно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР