На 8 ноември (четвъртък) Пловдив ще посрещне Васко Василев. Виртуозният

...
На 8 ноември (четвъртък) Пловдив ще посрещне Васко Василев. Виртуозният
Коментари Харесай

Васко Василев: В Пловдив се чувствам у дома си

На 8 ноември (четвъртък) Пловдив ще посрещне Васко Василев. Виртуозният цигулар ще излезе на сцената на зала С.И.Л.А. дружно с оркестъра на Кралската опера и музиканти от целия свят – Аржентина, Сингапур, Англия, Испания и несъмнено, България в лицето на единствения различен българин в групата – пловдивчанина Ангел Дюлгеров.

Пловдив е третият град от националното турне на Васко Василев, което за поредна година се организира с поддръжката на Лидл България и което включва още градовете Русе, Варна и София. Тазгодишните спектакли на световноизвестния цигулар ще бъдат симфония от музикални тематики – измежду тях са кино класики, както и обичаното на Васко Василев фламенко и вдъхновителя на аржентинското танго – Астор Пиацола.

“Пловдив е градът, който усещам като роден, въпреки да съм роден в София. Моето детство мина тук – познавам добре града и имам доста другари, само че мисля да се оставя в ръцете на китариста ни Ангел Дюгеров, който живее в Пловдив и мисля да му отидем на посетители. За първи път от много години ще имаме концерт в нова зала, където аз в никакъв случай не съм свирил, само че чух доста хубави мнения. Радвам се, че градът се развива и има нови места за концерти. ", споделя виртуозът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР