На 8-ми ноември, Архангелов ден, професионален празник празнуват и българските

...
На 8-ми ноември, Архангелов ден, професионален празник празнуват и българските
Коментари Харесай

Старши комисар Елиан Стамболийски награди полицаи от Кюстендил

На 8-ми ноември, Архангелов ден, професионален празник честват и българските служители на реда. По мотив патроннияпразник, старши комисар Елиан Стамболийски – шеф на ОДМВР – Кюстендил, награди за отлични резултати 10 чиновници на регионалната дирекция. С “Писмена хвалба “ бяха отличени 10 служители на реда от отдел “Разследване “ към ОДМВР – Кюстендил.
Стамболийски поздрави проверяващите служители на реда в Кюстендилска област – за качеството на работа, което са показали и им пожела здраве и разцвет, сили за справяне с компликациите и сполучлива работа в името на съгражданите ни. Той благодари на жителите, оказали подпомагане на полицията за попречване на закононарушения, и на жителите със сетива за положителните каузи, които след разрешаването на проблем, се обръщат към служителя на реда с “Благодаря “!
Такива жители изпратиха благодарствено писмо до полицейския контрольор Ивайло Петров. Йорданка Попмилачкова, от името на живущите на ул. " Студен бунар " в града, благодари за помощта на “Полицая “ – с основно “П “ - както го назовават, за неговата самоотверженост, отговорност и професионализъм. Той избавил в тежък миг тяхна съседка – изпаднала в потребност. Хората са извънредно признателни на достойния служител на реда и поздравяват чиновниците на Министерство на вътрешните работи за днешния празник.
В умозаключение Стамболийски пожела свети Архангел Михаил да закриля чиновниците на реда, както и целия български народ, съобщи сътрудник от града, за Actualno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР