На 8-ми август се проведе съвместнаспециализирана операция по метода Широкообхватен

...
На 8-ми август се проведе съвместнаспециализирана операция по метода Широкообхватен
Коментари Харесай

За три часа: Актове и фишове, след проверка на над 100 автомобила при спецоперация

На 8-ми август се организира съвместнаспециализирана интервенция по метода „ Широкообхватен надзор ”в региона на разклона за град Славяново и град Пордим на първокачествен път Е 83.

В нея са взели присъединяване чиновници от ОДМВР – Плевен, както и териториалните структури на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, Агенция „ Пътна инфраструктура “, Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “,Агенция " Митници " и Национална организация за приходите.

В рамките на три часа – за времето от 9:00 часа до 12:00 часа, екипи на „ Пътна полиция “ са ревизирали 69 транспортни средства. На глобените водачи са съставиени4 акта и 2 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Връчили са 8 ел. фиша за превишена скорост. Служители на Изпълнителна организация „ АА “ са ревизирали 9 товарни автомобила и са съставили два акта по Наредба №33 за публичен транспорт на пасажери и товари на територията на Република България /без лиценз и други документи, които се изискват от закона/ и правилник №165 – на Европейския парламент и на Съвета по отношение на тахографите в автомобилния превоз, /с изминал срок/.

От Агенция „ Митници “ са ревизирали 20 транспортни средства, не са открили нарушавания. От екипа на ТОЛ са ревизирали 6 транспортни средства, не са открили нарушавания.

От Национална агенция за приходите са ревизирали 12 транспортни средства - без нарушавания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР