На 8 май около 13.30 часа в отделението по акушерство

...
На 8 май около 13.30 часа в отделението по акушерство
Коментари Харесай

Бременна се опита да избяга от болница, падна от четвъртия етаж

 На 8 май към 13.30 часа в отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ- Горна Оряховица е призната бременна жена в петия месец. След обзор е открито, че плодът е мъртъв, след което младата жена е приета в болница, с цел да се провокира изхвърляне на мъртвия плод.

Същият ден й е включена система с окситоцин за предизвикателство на контракции, само че процедурата не е била финализирана. На 6 часа са били следени кръвните индикатори на бременната - хематокрит Национален съюз на труда, хемоглобин, тромбоцити и други, които до днешния ден са били в норма.

Днес по обяд пациенти от терасата на Първо вътрешно поделение алармират за случай - млада жена била паднала отвисоко в двора на болничното заведение. Веднага санитарките повикали Спешна помощ. Бременната жена е откарана в тежко положение в ОАРИЛ на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " във Велико Търново. Сигналът за случая в полицията е подаден в 15.40 ч, оповестява Нова телевизия.

Според първичната инспекция на медицинския екип в Родилно поделение на болничното заведение в Горна Оряховица се стигнало до заключението, че младата жена се заключила от вътрешната страна сама в стаята и се пробвала посредством навързване на чаршафи да излезе през прозореца отвън отделението. Дежурният екип в АГО уведомил незабавно за случая началника на отделението доктор Михаил Милатович, който бил отвън болничното заведение, само че дошъл на място.

От Районната прокуратура оповестиха, че се прави оглед на местопроизшествието, следва да бъдат разпитани очевидци и да се назначат експертизи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР