На 8 март в столичният SOFIA LIVE CLUB група JEREMY?

...
На 8 март в столичният SOFIA LIVE CLUB група JEREMY?
Коментари Харесай

JEREMY? и Кирил Маричков на 8 март в SOFIA LIVE CLUB!

На 8 март в столичният SOFIA LIVE CLUB група JEREMY? и със специфичното присъединяване на КИРИЛ МАРИЧКОВ ще изпълнят за първи път след формалното й показване пред аудитория - песента “Не си сам”.
Великолепна, смислена и докосваща първата ария на български език на JEREMY? извънредно бързо покори класациите, настани се уютно в радио ефира и безкомпромисно завладя сърцата на почитателите. Може да се каже, че песента е сензация и с това, че от години рок ария не е заставала под №1 в музикалните ранглисти у нас.
Хит на бългаски език, със обществено обръщение и превъзходен образец за последователност сред рок поколенията. Комбинацията JEREMY? & КИРИЛ МАРИЧКОВ обаче ни готви още изненади. На 8 март в SOFIA LIVE CLUB публиката ще се наслаждения на обичаните ни части на JEREMY?, както и на някои емблематични такива на ЩУРЦИТЕ. На промоцията на песента “Не си сам” през декември музикантите показаха дружно " Рок в минало време " и " Ромео и Жулиета ", само че с усмивка прибавят, че този път ще има още изненади в съместно осъществяване, особено за гостите в клуба.
Билети за събитието JEREMY? & КИРИЛ МАРИЧКОВ на 8 март в SOFIA LIVE CLUB можете да намерите в системата на Еventim.bg, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако към момента има). Цената им е 15 лева на предварителна продажба и 20 лева на самата дата и на място. Можете да ги закупите още от щанд на EVENTIM на ул. " 6-ти септември ", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “, Escape Room Mentalist, Магазин " На мрачно ".

Събитието във Фейсбук е ТУК
Билети има ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР