На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по

...
На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по
Коментари Харесай

Edna на 10: най-доброто от Михаела Петрова

На 8 март Edna.bg стана на 10 години и по този мотив взехме решение да ви напомним някои от най-четените и запаметяващи се публикации на нашите създатели, които и през днешния ден обичаме да препрочитаме!

Журналист, публицист и създател в Edna.bg през цялото време на уеб страницата, Михаела Петрова несъмнено е жена, която умее да написа за всичко, което вълнува edna дама – от здраве и взаимоотношения до обич и секс.

За избора си на специалност самата тя споделя:

„ Вече съм наясно, че това са професии-следствия. Избрала съм си ги очевидно, с цел да имам работа, до момента в който диря отговоря на въпроса за какво съм тук, а това са специалности, които улесняват въпросното търсене. “

Нито една значима връзка в живота ми не се е случила от тази хитрост, само че пък самият креативен развой ми даде доста отговори на въпроса за какво съм тук и един от тях съм си записала ето по този начин преди години: „ най-много поради еволюцията сред мъжко-женското у всеки обособен човек и във взаимоотношенията и с цел да споделям на хората да не се опасяват “ .

Хубавото на такава житейска причина е, че купонът няма край. “

Както и невероятните ѝ текстове, бихме добавили ние!

Събрахме 10 от най-любимите ви и най-четени текстове на Михаела Петрова. Насладете им се!

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

✒️

Не пропускай да се включиш и в обичайна игра на Edna.bg, в която можеш да спечелиш доста и страхотни награди през този месец!

 Една Edna игра Edna.bg

И с цел да не забравяш да се връщаш в уеб страницата, където през целия месец те чакат изненади, този март можеш да свалиш уолпейпър за десктоп със специфичната празнична визия на Edna в няколко размера :,,,.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР