На 8 март един малък, но мил жест трогна столичани.

...
На 8 март един малък, но мил жест трогна столичани.
Коментари Харесай

Малък, но мил жест трогна на 8 март СНИМКИ

На 8 март един дребен, само че благ жест трогна столичани. Ситуацията е снимана в жилищен вход, където незнаен е залепил мъничка записка.

" Честит 8 март ", четем на късметчето, което непрентенциозно стои над ключа за лампите в блок 129. Ситуацията е от квартал " Света Троица ", където е видяна навръх Международния ден на дамата.

Малки и огромни с цветя и благи думи поздравиха дамите в живота си - обичани, майки, приятелки или даже непознати.

Като някои кавалери избраха и непредвидени, само че красиви способи да изразят своето почитание. В Карлово мъж раздаде лалета на дамите, които пътуваха с автобус. А във Велико Търново шофьорка откри непредвидена изненада на автомобила си - красиво цвете.

Българската полиция по традиция също се включи в празника с хубав жест. Полицейските инспекции по пътищата в региона минаха с празнично въодушевление както за униформените, по този начин и за самите водачки, които получиха цвете и пожелания за здраве, наслада и безаварийно пътешестване.

Първият ден на дамата е маркиран на 23 февруари през далечната 1909 година в Съединени американски щати. В България денят се чества и като Ден на майката, макар че съгласно някои българи Благовещение (25 март) е християнският празник на майката и дамата.

 

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР