На 8-и април ще се случи първото от началото на

...
На 8-и април ще се случи първото от началото на
Коментари Харесай

Новолунието в Овен отваря кармични възможности

На 8-и април ще се случи първото от началото на годината цялостно Слънчево затъмнение, съпроводено с Новолуние в символ Овен. Събитието ще се случи в 21:21 часа, на 19 градуса в знака. То може да се следи от Съединените американски щати, Мексико и Канада.

От България няма да е очевидно и няма да засегне територията на страната ни. Новолунието е прегръдка сред Луната и Слънцето, в която всеки човек може да откри схващане, поддръжка и уют, споделя астрологът Венета Матева. Двете небесни тела се сплотяват, с цел да чуят нашите фантазии, стремежи и цели. Търпеливо да ни изслушат и в цялостно единодушие да ни съпроводят по пътя ни. 

Сега тяхната намира се случва в компанията на северен кармичен възел (Раху), обвързван с нашето прочувствено развиване и нравствен напредък в този живот.

Това новолуние е готово да отвори кармични благоприятни условия за осъществяване и консолидиране в сегашното. Това е опция да полеем своите корени с религия, вяра и обич. Да почистим мислите си от боязън, нерешителност и неустановеност. Да изберем светлината, пред мрака. Да се обикнем повече и да се погрижим да бъдем спокойни и щастливи, успокоява астроложката. 

На 20-и април 2023 година, се случи първото Слънчево затъмнение и Новолуние в символ Овен за последните 18 години. Събитието в този момент се случва още веднъж, само че то е последно за идващите 18 години. 

Събитието се случва в компанията на ретроградния Меркурий, който е подготвен за пролетно разчистване на мисли, планове, проекти и цели. В същото време ще ни предизвика да сме разсеяни, разпилени и комплицирани. Дайте си повече време и се подгответе авансово, поучава Матева. 

Изберете няколко стремежи, които са ви най-важни и значими в този стадий от живота. Уверете се, че това което желаете да реализирате, ще бъде потребно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че в случай че вашето предпочитание бъде осъществено ще се наложи да се лишите от нещо друго, тъй като няма безвъзмездни дарове.

Например, в случай че задачите кариерно развиване и покачвания на работното място, ще би трябвало да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в бележник или лист хартия. Тези, които умеят да основават планове посредством визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-вече усещате като свои. Например: предпочитам да осъществявам, съумявам да сбъдна, вземам решение, получавам, предпочитам и други Опитайте се да изписвате своето най-ценно и значимо предпочитание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този интервал съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите бележника надалеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за фантазията си.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-вече от родените на 8-и и 9-и април, август и декември. Родените на тези дати имат опция да стартират своето пътешестване към цели и фантазии.

Родените на 8-и и 9-и, януари, юли и октомври ще се озоват в коловоз от избори и значими решения. Дошло е време да затворят едни порти вечно и да потърсят нови. Тях поучавам да не взимат прибързани решения и деликатно да вършат своите избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР