На 8 и 9 октомври на кортовете на Националния ОББ

...
На 8 и 9 октомври на кортовете на Националния ОББ
Коментари Харесай

Завърши третият тенис турнир на ОББ за любители с над 130 участници

На 8 и 9 октомври на кортовете на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина се организира третото издание на любителския ОББ Тенис шампионат за смесени двойки и двойки мъже.

Завръщането на конкуренцията за пръв път от 2019 година беше белязано от рекорден брой участници – над 130 души се записаха във форматите за мъжки и смесени двойки.

И в двата дни играчите демонстрираха състезателен хъс и колегиално отношение на корта. В първия ден те мериха сили на 10 корта от комплекса, ситуиран в Борисовата градина. Някои двойки бързо привлякоха вниманието към себе си с равнището си, като не липсваха и оспорвани конфликти още през цялото време. На централния корт събитията бяха открити с мач сред Стефан Кирлашев/Добромир Абаджиев и Мартин Димов/Юлиян Димов.

Хубавият тенис събра и доста фенове по трибуните. За първи път тази година шампионатът имаше и двама участници с интернационалните корени – Стефан Крозе от Франция и Наото Коизуми от Япония.

Прекрасното слънчево време способства за позитивното въодушевление на участниците и публиката, а тя съумя да се наслаждения на оспорвани борби.

При смесените двойки първенци станаха Венцислав Тодоров и Надежда Симова, които победиха с 6-0 над Пейчо Пейчев и Сабина Радина-Кафтанова в заключителния конфликт.

Кристиян Герасимов и Саркис Харалампиев завоюваха трофея при мъжките двойки след триумф с 6-3 над Братан Иванов и Боян Сираков на финала.

Петър Андронов, ръководител на Надзорните препоръки на ОББ и KBC Банк награди спечелилите и показа: „ Щастлив съм, че всяка година равнището на шампионата става все по-добро. Тренирайте, тъй като конкуренцията пораства, вие сте повода този тенис център да носи името ОББ. Благодаря на всички за присъединяване, а ние незабавно започваме подготовката на идващото издание “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР