На 8 декември призори автопатрул на РУ Кюстендил е изпратен

...
На 8 декември призори автопатрул на РУ Кюстендил е изпратен
Коментари Харесай

8 декември в Кюстендил започна с побой в дискотека

На 8 декември на разсъмване автопатрул на районно управление (на МВР) Кюстендил е изпратен по сигнал за побой в заведение в центъра на града. Причинителят на случая - 28-годишен мъж от с. Слокощица и негов другар - на 28 година от Кюстендил, също участник в хулиганската демонстрация, са пробвали да осуетят инспекцията, оказали са непокорство и опозиция при задържането.
Мъжът от с. Слокощица отправял закани за ликвидиране посредством запалване към единия от чиновниците, нанесъл му и удари. Той е прочут на полицията с голям брой незаконни действия. Двамата мъже са арестувани в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил – единият за 72 часа, другият за 24 ч. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор, прредаде Катя Табачка - представител на ОДМВР - Кюстендил, за кореспондента на Actualno.com от града.
Припомняме ви, че наскоро в Кюстендилско заведение още веднъж породи всеобщ побой. Тогава бяха арестувани двама мъже, а трима бяха с разкъсно-контузни рани, като чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил са открили и другите участници в нападението, поданици на кв. " Изток ". По случая тече досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил за едро безчинство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР