На 8 декември имаме пълнолуние в знак Близнаци, което е

...
На 8 декември имаме пълнолуние в знак Близнаци, което е
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци на 8 декември: Ще се изправим пред съдбата си, време е да запишем желанията си

На 8 декември имаме пълнолуние в символ Близнаци, което е известно още като студено пълнолуние или пълнолунието на дългите нощи, защото сме във времето на годината, когато в нашето полукълбо часовете на тъмнината надалеч надвишават тези на светлината.

Това пълнолуние носи известна двоякост, само че като цяло декември предлага някои прелестни трептения, за които би трябвало да се настроим и да им се насладим. Знакът Близнаци е показан от двама близнаци: единият близнак е смъртен, другият вечен, означаващи салдото сред физическото и духовното. Въз основа на посланието на това пълнолуние е значимо да се обърне внимание и на двата свята, а не да се отхвърлят или да се слагат един над различен.

 пълнолуние в близнаци

Пълнолунието в символ Близнаци е доста мощно пълнолуние, подкрепено от съответствува на Луната и Марс. Марс изпълва пълнолунието в Близнаци със специфична сила, такава която ни дава смелост и дух на деяние, мощно предпочитание да поемем самодейността, да се възползваме от всеки миг, с цел да осъществим желанията на душата и фантазиите си тъкмо в този момент, още преди да навлезем в новата година. Ретроградното наличие на Марс в този аспект може да ни изведе на напред във времето в живота ни лице в лице със ориста ни, с избрани събития, предопределени да се случат. Поддържането на мира, прочувствен баланс, дипломатичност в настройките ни ще бъде доста мъчно.

Знайте, че това пълнолуние хвърля светлина върху решенията, които търсите, просто би трябвало да поддържате отворен мозъка си и да се доверите на това, което се демонстрира. Тъй като нашата вероятност се уголемява, ние сме в положение да се отворим за повече благоприятни условия, повече решения и по-добри способи за виждане на нещата.

Пълнолунието се образува от противоположностите на Слънцето в Стрелец и Луната в Близнаци, по тази причина се задейства оста Близнаци-Стрелец, ос на познанието, в която волята (Слънцето) се бори с страстите (Луната) и ние би трябвало да намерим повече от всеки път салдото на това, което мислим и усещаме. Този аспект изисква от нас да прилагаме връзка за разрешаване на споровете с другите, за основаване на баланс сред нас и другите, сред нашите потребности и техните потребности, само че също по този начин изисква от нас да бъдем обективни към себе си и към другите. Силно поддържа изцелението на нашите взаимоотношения посредством амнистия, само че също по този начин и за решаването на нашите проблеми с дейности, документи, процеси, изключително когато са настъпили неточности и неправилни преценки.

 пълнолуние в близнаци

Това пълнолуние бележи проявата на личния ни вътрешен инстинкт, като по този метод е значимо да се опитаме да реализираме баланс сред нашата вътрешна истина и истината за външния свят, като приемем единството, тъй като всичко е обвързвано с цялото.

През този интервал е значимо да се настроим към мислите си и да ги осъзнаем. Упражненията за осъзнатост, медитацията могат да бъдат доста добра помощ по време на интервала на съзнателна интровертност, изключително в случай че желаеме да се съсредоточим върху избрана цел. Нека се вслушаме в интуицията си.

Това Пълнолуние е отлично за балансиране на силите на предоставяне и приемане в живота, тъй че помислете какво можете да дадете и по-късно се отворете за приемане! Днес е и точният ден да запишем желанията и задачите си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР