На 8 август, екипът на СПОРТ ТОТО беше в град

...
На 8 август, екипът на СПОРТ ТОТО беше в град
Коментари Харесай

От Български спортен тотализатор търсят севлиевеца, спечелил чисто нов автомобил от играта 6/49

На 8 август, екипът на СПОРТ ТОТО беше в град Севлиево, с цел да откри късметлията, спечелил чисто нов автомобил и бонус от 5 000 лв. от играта „ Тото 2 - 6 от 49 “. Освен това тотото провежда и особено събитие на централния площад в града, на което раздаде доста облаги и автомобил на печеливши от севлиевския край.

„ Радвам се, че тъкмо севлиевец е измежду огромните късметлии. Вярвам, че това ще донесе шанс на нашия град ", съобщи кметът на Община Севлиево доктор Иван Иванов по време на събитието.

Новият СПОРТ ТОТО автомобил, който беше докаран на площада в Севлиево, стана благосъстоятелност на Снежана Атанасова от град Павликени. Номерът на нейния фиш е изтеглен посредством чоп в 51-ия тираж на играта. Снежана е нa 43 години и обича да играе тото. Всеки път тества шанса си с разнообразни цифри. Печелившият фиш е с абонамент за пет тиража. Снежана бърза да го ревизира онлайн и по този начин схваща, че фантазията й да кара чисто нова кола, е станала действителност. Късметлийката получи ключовете за автомобила от госпожа Вася Ботева, областен шеф на Български състезателен тотализатор.

Водещи на събитието бяха познатите от телевизионния екран тото лица - Цветан Николов и Марина Кискинова. Те припомниха, че от доста непосредствен до Севлиево град е и 92-ият тото милионер – Николай Стефанов от Габрово. И това не е инцидентно, защото този край, както и Български състезателен тотализатор, са мощно свързани със спорта и спортните величия на България.


Беше проведена и специфична тото лотария, от която доста хора си потеглиха с дарове и тото фиш за идващия тираж. В него
джакпотите ще доближат 9 350 000 лв., а единствено в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ сумата към този момент доближава внушителните 6 000 000 лв.. Това е най-голямата парична облага сега, която продължава да нараства. Във всеки тираж към този момент има лек автомобил и парични суми до 130 000 лв. във Втори Тото Шанс на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “. Въпреки, че джакпотът в играта „ Тото 2 – 6 от 42 “ бе печелен две следващи недели, новият стартира да се натрупа и към този момент е 390 000 лв.! Невероятни бонус облаги до 200 000 лв. чакат късметлиите и във Втори Тото Шанс на играта „ Тото 2 – 5 от 35 “.

Освен доста музика и изненади, всички на площада имаха опцията да видят и демонстрациите на спортистите от клуб по карате " Киокушинкай ", град Севлиево.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР