На 7 октомври в НДК, София, ще стартира 13-ото издание

...
На 7 октомври в НДК, София, ще стартира 13-ото издание
Коментари Харесай

Над 60 компании ще наемат нови кадри на "Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг"

На 7 октомври в НДК, София, ще започва 13-ото издание на профилирания конгрес, проведен отJobTiger

Най-старият профилиран конгрес в България, от който са стартирали кариерите на повече от 13 хиляди души през годините, тази есен ще се организира в 4 университетски града (София, Пловдив, Варна и Габрово). За втора година " Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг " ще се случи и виртуално.

Топ работодатели ще наемат млади експерти и студенти
Над 60 водещи компании от секторите ИТ, " Комуникации " и " Аутсорсинг " са декларирали предпочитание да вземат участие в събитието. С огромна ще можете да се срещнете на 7 октомври в София - на откриването на форума в НДК, ет. 5. Официалният старт на 13-ите " Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг " е в 10 часа, когато ще можете да чуете и приветствени думи от Красимир Киряков, зам.-министър на стопанската система, Полина Маринова - шеф на Регионалната работа по заетостта - София, Галин Григоров, Amdocs Optima Site lead, и Светлозар Петров, шеф на HR компания и кариерния уебсайт JobTiger.

До 18 часа всички искащи могат да проведат диалози с представителите на желаните от тях компании. Уникалният късмет да се срещнат със експерти по асортимент, без да минават през предварителна процедура на подаване и одобрение на документи, е за фрагментите с механически познания и умения и/или владеещите непознати езици.

Посещението на форума е гратис за търсещите работа!
За искащите да се срещнат на 7 октомври онлайн с работодатели от трите перспективни бранша се изисква само предварителна регистрация, която единствено в няколко лесни стъпки може да се направи.
По време на събитието ще бъдат спазени всички наставления за сигурност, написани от Министерството на здравеопазването.

След откриването му на 7 октомври в София форумът ще продължи до 21 октомври 2021 година - с издания в още три университетски града (Пловдив - 12 октомври, Варна - 14 октомври, Габрово - 21 октомври) и Виртуален ден - 20 октомври.

Златен спонсор на 13-ото издание на " Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг " е Amdocs. Бронзов спонсор - Accenture.

Повече за " Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг " можете да откриете на или като се свържете с екипа на JobTiger на, 088 408 6003 и 0882 364 456.

Организатор: JobTiger.
Партньори: Столична община, направление " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване " - Иновативна София, AIBEST, Областна администрация - Пловдив, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Тракия икономическа зона, " Аз мога тук и в този момент ", JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, сп. " Журнал за дамата ", KALDATA, ABLE Mentor, DEV.BG, Legion Run, ISIC International student identity card, Международна премия на херцога на Единбург, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР