На 7 ноември учениците Мирослав Митев, Емил Тиханов и Цветислав

...
На 7 ноември учениците Мирослав Митев, Емил Тиханов и Цветислав
Коментари Харесай

ДП РАО участва за пети път в националната инициатива „Мениджър за един ден“

На 7 ноември учениците Мирослав Митев, Емил Тиханов и Цветислав Веселинов от ПГЯЕ „ Игор Курчатов “ в Козлодуй встъпиха в длъжностите на основни инженери в три от профилираните поделения на Държавно дружество „ Радиоактивни боклуци “ (ДП РАО). Работният ден стартира с доста динамичност и огромен интерес от страна на младежите. Те организираха работни срещи, обходиха обектите, за които дават отговор, и извършиха редица други задания, свързани с работата на профилираните поделения.
Ученичката от 11 клас на СУ „ Христо Ботев “ Елица Буюклиева пък зае позицията ръководител-сектор „ Финансово-счетоводен “ в Специализирано отделение „ Извеждане от употреба 1-4 блок “. Тя беше впечатлена от екипа, с който се срещна, от тяхната отдаденост на работните отговорности и висок професионализъм.
Накрая на работния си ден мениджърите благодариха за положителното посрещане на гл. инж. Румен Шишков от СП „ РАО – Козлодуй “; гл. инж. Пламен Петков от СП „ Извеждане от употреба 1-4 блок “; инж. Симона Тенджерска от СП „ Национално вместилище за ниско- и средноактивни радиоактивни боклуци “ и на Мариана Хърлечанова – началник на финансово-счетоводния бранш.
На финала на деня младите мениджъри получиха публично документ за присъединяване в националната самодейност „ Мениджър за един ден 2019 “, връчен от Маргарита Коркинова - заместител изпълнителен шеф „ Финанси администрация и сигурност “ в Директива за птиците РАО, която им пожела да реализират доста триумфи и даже да заемат в бъдеще определените управителни позиции, само че акцентира, че те изискват дълбока подготвеност и висока отговорност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР