На 7 ноември 2019 г. EVN България се включи за

...
На 7 ноември 2019 г. EVN България се включи за
Коментари Харесай

EVN България се включи в инициативата Мениджър за един ден

На 7 ноември 2019 година EVN България се включи за първи път в самодейността на Junior Achievement България „ Мениджър за един ден “. В рамките на тази самодейност стимулирани възпитаници или студенти могат да станат ръководители или специалисти за един ден в определено от тях сдружение. Целта на самодейността е да бъде мост сред младежите и бизнеса, като ги запознае с действителната работа и провокации в една компания и да ги подкрепи в избора на подобаващата за тях специалност.

Мартин Николов беше определен измежду 14 претенденти за позицията началник на отдел „ Диспечерски център “ в Електроразпределение Юг за един ден. Той е възпитаник в 11 клас в дуална форма на образование по електроспециалност в ПТГ „ Иван Райнов “ гр. Ямбол. Едновременно с това Мартин е стипендиант за отличен триумф на EVN. В рамките на деня той имаше опция да придружи ръководителя на отдела господин Спас Делчев и да взе участие дружно с него в разнообразни действия.

Сред дилемите за деня - с изключение на наложителния инструктаж по сигурност - Мартин се срещна с отговорностите на отдел „ Диспечерски център “ по ръководство на електроразпределителната мрежа, взе присъединяване в работни срещи с други организационни единици, посети подстанция в Пловдив и имаше опция да чуе от първо лице кои са провокациите на това да бъдеш „ диригент на мрежата “ на EVN. Мартин също показва и своите знания по електротехника.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР