На 7-ми октомври, младите червенокръстци от Троян подпомогнаха организаторите отФондация

...
На 7-ми октомври, младите червенокръстци от Троян подпомогнаха организаторите отФондация
Коментари Харесай

БМЧК Троян се включи в акция „Капачки за бъдеще“

На 7-ми октомври, младите червенокръстци от Троян подкрепиха уредниците отФондация „ Капачки за бъдеще “ като одобряваха и сортираха капачки, пластмасови бутилки и железни кутии. В акцията се включиха и младежи от„ Център за грижа за лица с умствена назадничавост “ под грижата на червенокръстката Гергана Иванова – чиновник в центъра.



Апелътна младите червенокръстци от Троян е да стимулират повече младежи от града да бъдат дейни в разделното сметосъбиране, да са по-добри стопани, опазвайки околната среда, а и с сходни начинания да подкрепят повече хора в потребност.



Кампанията беше подкрепена персонално и от кмета на община Троян госпожа Донка Михайлова.

Благотворително събиране на капачки,Фондация „ Капачки за бъдеще “ провежда също и в градовете Велико Търново, Велинград, Горна Оряховица, Дулово, Ловеч, Лясковец, Пазарджик, Перник, Плевен, Сливен Хасково, Шумен и Ямбол. Към настоящиямомент с поддръжката на акции с жители и донори, Фондацията е съумяла да подари 22 кувьози, 4 детски коли за спешна помощ, 40 медицински уреда като е рециклирана над 1000000 кг. пластмаса.



Акцията в страната цели България, а и светът като цяло, да могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас стартира да поставя ежедневни старания за това.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР