На 7-ми ноември, около полунощт на ул. „Николичевски път“ в

...
На 7-ми ноември, около полунощт на ул. „Николичевски път“ в
Коментари Харесай

Непълнолетен шофьор изпадна в комоцио след катастрофа в Кюстендил

На 7-ми ноември, към полунощт на ул. „ Николичевски път “ в Кюстендил, недееспособен и малолетен лидер на л.а. „ Мицубиши “ е изгубил надзор над автомобила и се е преобърнал в равнища край пътя. Пострадалия водач неотложно е закаран в кюстендилската болница със подозрение за комоцио. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Други двама водачи на МПС са арестувани от чиновниците на районно управление (на МВР) Дупница за ръководство в нетрезво положение. Единия лидер е на 40г. от гр. Дупница и се е качил зад кормилото с 1.47 промила, Другия извършител е на 24 години, от Благоевград и е управлявал след приложимост на наркотични субстанции.
Тази седмица и в РУ-Рила са арестувани двама водачи за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции. Единият лидер е на 25 години от Перник и е управлявал л.а. “Мерцедес “. Другият лидер е на 26 години, от Благоевград, управлявал е л.а. „ Ауди “. И двамата са арестувани с полицейска заповед за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор за случаите, съобщи Катя Табачка - представител на ОДМВР - Кюстендил, за сътрудник от града на Actualno.com.
Бързо полицейско произвеждане е стартирано през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Дупница против лидер на л.а. „ Сеат “, управлявал след приложимост на наркотични субстанции. Водачът е на 26 години, от София е. Тестът е изработен с техническо средство. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за разбор, известен е дежурен прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР