На 7 май се очаква Google да представи първите си

...
На 7 май се очаква Google да представи първите си
Коментари Харесай

Pixel 3a - първият бюджетен смартфон на Google идва скоро


На 7 май се чака Гугъл да показа първите си бюджетни смарт телефони в лицето на Pixel 3a и Pixel 3a XL, за които към този момент знаем много неща.

По всичко проличава, че от Гугъл са оценили неналичието на интерес измежду потребителите към скъпите смарт телефони, с които бе залят пазара през последните 2 години, и ще създадат всичко допустимо, с цел да зарадват Android обществото с наличен и задоволително мощен Pixel.
 Смартфоните, цените им и за какво да забавим покупката на нов
Защо в този момент не е моментът за нов телефон

Тези обстоятелства ще ни разубедят да купуваме

Само преди няколко часа сътрудниците от DroidLife съумяха да се доберат до изтекли от Гугъл фотоси на новите смарт телефони, които разкриват, че новите " пиксели " ще са бели, лилави и черни.

По-вълнуващите вести обаче идват от This is Tech Today, които оповестяват, че дребният Pixel 3a ще коства едвам 399 $, а огромният - 479 $. От WinFuture цитират малко по-различни цифри, само че и съгласно тях цените ще гравитират от 400 до 500 $ за базовите модели.
 Снимка 421073

Става ясно, че и двата апарата ще са по-малки като размер от огромните модели, с които свикнахме напоследък. Малкият ще е с 5.6-инчов екран, а огромният ще разполага с 6 инча.

Дочуваме също, че телефоните ще идват с 18-ватово зарядно, което ще обезпечава до 7 часа живот на телефона единствено за 15 минути зареждане.
 Снимка 421074

От появилите се промо изображения на телефоните пък разбираме, че и двата модела ще разполагат с чип за спомагателна отбрана на данни, именуван Titan M, и ще могат да вършат хубави фотоси в тъмна среда.

Очаква се и двата апарата да са оборудвани със Snapdragon 670 процесор и да разполагат с 12.2-мегапикселови задни камери, които са способни да вършат портретни фотоси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР