На 7 март небето ще бъде осветено от пълнолунието в

...
На 7 март небето ще бъде осветено от пълнолунието в
Коментари Харесай

Пълнолуние в Дева – време за изцеление

На 7 март небето ще бъде осветено от пълнолунието в Дева, което ни носи характерна сила. То е известно като Пълнолунието на червеите, тъй като оказва помощ за разрохкването на твърдата земя след зимата и по този метод предвещава пролетта и събуждането на живота след зимния сън. Това пълнолуние ще има най-голямо въздействие върху Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Луната ръководи нашите страсти и когато Луната е цялостна, тя работи с оптималния си потенциал. Пълнолунието в лунния цикъл е времето, когато небето е най-осветено. Тази галактическа светлина е в центъра на вниманието. Маркира тези области, които не можем да видим  или просто подценяваме. Светлината на цялостната Луна може да  освети и нашата „ тъмна “ страна. Поведения, мисли, усеща и модели, които бихме желали да изтласкаме от себе си, стартират да излизат на повърхността. Тъй като тази фаза на Луната има наклонност   да създава  доста сила, доста хора не могат  да спят  по време на този цикъл. Това е изключително очебийно, в случай че цялостната Луна се появи във вашия зодиакален знак.

Енергията на Девата ни предизвиква да се обърнем към вътрешната си мъдрост, да се доверим на интуицията си. Обърнете внимание къде се чувствате призовани. Чувствате ли, че имате потребност от отмора, освобождение или нови благоприятни условия? Това е времето, когато грижата за себе си е най-важна. Колкото повече можем да се грижим за личните си потребности, толкоз повече ще се движим в естетика с това Пълнолуние.

Дева е знак, който дава отговор за здравето и за изцелението, тъй че можем да работим за излекуване на всяка болест или връзка или неприятен модел и линия. Освен това е знак за филтриране, девствената непорочност, по тази причина е добре, в случай че можем да подредим и почистим пространството към себе си физически и енергийно. Пълнолунието в знака Дева демонстрира, че би трябвало да се оттеглите в своя свят, да почистите работното или жилищното си пространство, тялото и мислите и в случай че можете, направете детоксикация. Това е времето за самолечение, където и да имате потребност.

Малко след пълнолунието, още в същия ден Сатурн минава в Риби, да ни приготви за нови кармични уроци, става затварянето на остарял кармичен цикъл и началото на нов. Това Пълнолуние ще бъде нашият фар, нашият лидер. Сатурн ни носи тъкмо това, от което се нуждаем на този стадий за еволюцията на душата ни. Само от нас зависи дали ще изберем смяната и ще сме подготвени да се оправим с нея, или ще изчакаме Сатурн с престоя си в Риби да направи избора вместо нас. Плутон, който също търпеливо чака да влезе в края на месеца във Водолей и да ни даде въведения към ерата, за която може да сме или да не сме изцяло подготвени, афишира, че в действителност предстоят огромни промени на всички равнища на живота, който ни чака.

При Пълнолуние Слънцето и Луната са постоянно в противоположни знаци – в този случай Слънцето е в Риби, а Луната е в Дева. Риби е извънредно невеществен и нравствен знак, до момента в който Дева е удобен земен знак. Свързването на тези два знака в една ос в действителност значи преместване на някои духовни качества в материалния свят. Освен това, в случай че ви се появи муза в духовния свят на Риби и ви въодушеви да създадете креативно или артистично произведение, посредством знака на Дева ще придвижите това произведение в материалния свят. Оста на Риби и Дева е идеална за заземяване на най-високите идеали.

Дева е знакът на животните, изключително на домашните любимци, тъй че това Пълнолуние на нравствен проект може да се употребява за свързване с вашето животно лидер или тотем. Животно лидер е животно, което ни се демонстрира в действителния свят или във привидение и има избрана символика и значение, когато се свързваме с него. Например, в случай че ни се появи лебед - това значи благополучие в любовта, гарван - това значи мъдрост и обучение, котка - умелост, самостоятелност и автономия, куче - преданост и другарство.

Някои може да са изключително въодушевени от силата, когато Луната е цялостна, до момента в който други не могат да се оправят доста добре с нея. Ако сме в естетика със себе си, пълнолунието ще ни донесе доста позитивни трептения, тъй като действието му зависи от нашата вътрешна сила.

Останете отворени и се доверете на Вселената. Знайте, че тя в никакъв случай не носи нещо, с което не можете да се справите. Можем да използваме силата на Пълнолунието по унищожителен и безреден или позитивен и въодушевяващ метод. Всичко е напълно в наши ръце. Внимавайте какво си мислите в деня на Пълнолунието, може да се сбъдне! Всичко става по-силно на пълнолуние.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР