На 7 март 2023 година Сатурн преминава в знака Риби.

...
На 7 март 2023 година Сатурн преминава в знака Риби.
Коментари Харесай

Кармичен транзит на Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та година

На 7 март 2023 година Сатурн минава в знака Риби. Това е събитие, което се случва един път на 2 години и половина, което значи, че Сатурн ще бъде още веднъж в Риби чак след 30 години. Това е доста значимо събитие в света на астрологията, което ще се отрази на всяка една зодия, а въздействието на този пренос ще се усеща чак до 2026-та година.

През март чакаме и още една огромна смяна - Плутон ще премине в знака на Водолея, където ще остане чак до 2043-та година. Плутон сменя знака си извънредно рядко и ще бъде още веднъж в знака Водолей след цели 250 години.

През март 2023 година ще се случат по едно и също време тези две значими събития, които ще дадат началото на нова епоха за човечеството.

Но дано първо да поговорим за днешния значим пренос, защото имаме още 2 седмици до прекосяването на Плутон във Водолей.

 планети сатурн iStock

Преминаването на Сатурн в Риби съгласно астролозите значи, че идващите две години и половина ще бъдат изпълнени с значими събития, всяко от които гладко ще ни води към началото на нов цикъл – към прекосяването на Сатурн в Овен през февруари 2026-та г. През тези две години ще би трябвало извънредно деликатно да преценим опциите си и да вземем значими решения. 

Ако имате някакви отрицателни привички, Сатурн в Риби несъмнено ще обърне внимание на тях и несъмнено ще ви покаже, че е време да измененията нещо. През 2026 година всички ние ще успеем да надскочим опциите си, само че за задачата още би трябвало да преодолеем страховете си, завистта, гнева, унинието, а Сатурн ще ни помогне за това.

Ако би трябвало да опишем с една дума въздействието на Сатурн през идните 2 години и половина, то несъмнено думата е " удобно ".

Ето какво може да чака всяка една зодия до 2025-та година:
 Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та  Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та  Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та  Сатурн в Риби: хороскоп за всички зодии до 2026-та
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР