На 7 февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента

...
На 7 февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента
Коментари Харесай

Възраждане: Нашата позиция е твърдо за запазване на българския лев

На 7 февруари 2020 година от 12.00 ч. пред Парламента ще се организира митинг. Той е проведен от Възраждане с искане за оставката на кабинета Борисов 3.

Причините са известни за всеки български жител, който е наясно, че няма сфера в нашата Родина, която да не е пострадала от наложения режим на ръководство от държавното управление на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация -БНД.

В агонизиращо предпочитание да получат външнополитическа поддръжка с цел да запазят властта актуалните ръководещи всекидневно взимат неверни решения, от които пострадали са българските жители.

CETA, ЗСУ, H-18, ERM, многочислените рецесии от друго естество, похищението над българския лев и доста други действия на държавното управление са незаконни, защото всекидневно заплашват държавния суверенитет и съществуването на българската нация.

Управляващите са решили да вкарат страната ни в еврозоната, което не е в полза на българските жители.

Ние от Възраждане сме изрично за запазването на българския лев и срещу желанията на държавното управление със законодателни промени да го девалвира. Смятаме, че бихме могли да запазим националната си валута като доста други страни членки на Европейския съюз, което с времето се оказва едно доста положително решение.

" Припомняме, че девалвацията на лв. ще направи българските артикули експортно-леки. Ще се стопяват спестяванията на българите, ще се стигне до по този начин нареченото “напомпване на заемите” и до верижни банкрути. При банкрут на страна от Еврозоната, ще би трябвало да дадем нашия финансов принос към фонда. Смятамe, че всяка мярка, която ще докара до банкрут, обедняване или стопяване на спестяванията на българския жител е неудачна. Повече за позицията ни по този въпрос и за позицията ни по всички настоящи въпроси за българските жители, които поради некомпетентността на държавното управление се оформят като проблематични точки, ще представим на проведена конференция. Тя ще се организира на 5-ти февруари от 13.00 ч. в Българска телеграфна агенция. На нея ще дадем повече информация за идния митинг на 7-ми февруари от 12.00 ч. пред Парламента и последващите дейности " - споделиха от Възраждане.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР