На 7 август, на централния площад в Русе, СПОРТ ТОТО

...
На 7 август, на централния площад в Русе, СПОРТ ТОТО
Коментари Харесай

Български спортен тотализатор раздаде много печалби и един автомобил на площада в Русе

На 7 август, на централния площад в Русе, СПОРТ ТОТО раздаде доста облаги и един автомобил на участници в игрите от дунавския град. Чисто новата кола беше извоювана в 53-ия тираж от играта „ Тото 2 – 6 от 49 “.
Името на щастливия притежател е Пламен Атанасов. Той е на 53 години, по специалност монтьор. Играе тото от 10 години, като печели четворка още с първия си пуснат фиш в играта. Поради тази причина, не сменя числата си и играе единствено с тях. Всяка седмица пуска фишове, тъй като чувството, че ще завоюва, не го напуща. Пламен получи ключовете за колата си от госпожа Вася Ботева, областен шеф на Български състезателен тотализатор. Тя напомни, че русенци са едни от най-големите фенове на спортния тотализатор и могат да се похвалят с огромен нюх към числата. Така че, нищо чудно идващият милионер на тотото да е от крайдунавския град. Освен това 94-тата тото милионерка е родом от Русе и това е известната русенска актриса Дина Шошева. Наскоро тя показа, че продължава да играе, изключително в този момент, когато има рекорден джакпот в обичаната й игра. Играе, с цел да се забавлява и с цел да поддържа спорта в България.


Водещи на събитието бяха познатите от телевизионния екран тото лица - Цветан Николов и Марина Кискинова. Те проведоха специфична тото лотария, от която доста хора си потеглиха с дарове и тото фишове. Това не бяха единствените изненади по време на събитието, тъй като се появи късметлийката, която завоюва чисто новия автомобил Форд Фиеста от 59-и тираж. По случайност тя живее в Русе, макар, че печелившият фиш е пуснат в град Добрич. Минавайки около събитието, взема решение да ревизира квитанциите си и касиерката ѝ оповестява вълнуващата вест.
В идващият тираж
джакпотите ще доближат 9 350 000 лв., а единствено в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ сумата към този момент доближава внушителните 6 000 000 лв.. Това е най-големият джакпот в България сега и продължава да нараства. Във всеки тираж към този момент има лек автомобил и парични суми до 130 000 лв. във Втори Тото Шанс на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “. Въпреки, че джакпотът в играта „ Тото 2 – 6 от 42 “ бе печелен две следващи недели, новият стартира да се натрупа и към този момент е 390 000 лв.! Невероятни бонус облаги до 200 000 лв. чакат късметлиите и във Втори Тото Шанс на играта „ Тото 2 – 5 от 35 “.


Освен доста музика и изненади, всички на площада имаха опцията да видят осъществяванията на възпитаниците на спортните клубове по акробатика и по джудо и самбо „ Локомотив “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР