На 7 август имен ден празнуват Валери и Валерия. Името

...
На 7 август имен ден празнуват Валери и Валерия. Името
Коментари Харесай

Тайнственото значение на името Валерия

На 7 август имен ден честват Валери и Валерия. Името Валерия произлиза от мъжкото име Валери. Коренът на тези две имена идва от латински и се превежда като здрава и трайна. Това име, въз основа на неговото значение, става същински талисман за Валерия. Носителките на това име са мощни, непоклатими и открояващи се.

Съдбата и характерът на Валерия

От детството си Валерия демонстрира мощен темперамент и се вижда измежду тълпата. Нормално за нея е да бъде в центъра на събитията. Мрази скуката и бавните темпове. Предпочита празненствата и другарските сбирки. Бурният нощен живот я кара да бъде в стихията си. Щом сътвори семейство обаче, Валерия се поуспокоява малко. Някогашните забави остават на назад във времето, а брачният партньор, децата и домът са нейният нов приоритет.

 7 август - Валери, Валерия

Но в това време Валерия рядко се трансформира в въодушевена стопанка. Тя се пробва да обкръжи мъжа си с комфорт, само че търси другар, който да споделя нейните импулсивност и непредпазливост. За колегата си Валерия постоянно ще остане потайната и непредсказуема жена, обгърната в тайнственост.

По отношение на кариерата носителките на това име не могат да се оплачат. Те несъмнено знаят задачите си и по какъв начин да ги реализиран. За тях срамна работа няма, само че и в същото време ценят труда си. Благодарение на дисциплината и последователността си постепенно и несъмнено се изкачват по стълбицата на триумфа.

Валерия може да стартира на най-ниската позиция в дадена компания, само че няма да забележите по кое време се е изкачила до управителна служба. И някак си тя доста ѝ подхожда, тъй като тази жена умее да разпределя задания и да сплотява екипа си.

Избор на името Валерия за момиче

 Валерия

Родителите би трябвало да знаят, че избирайки това име за своето момиченце, ще му дадат както доста женски качества, по този начин и мъжка сила. Затова не трябва да се изненадват, в случай че дребната госпожица демонстрира интерес към мъжки специалности или е обградена с повече другари от мъжки пол.

Важен миг за родителите на Валерия и за околните ѝ: тя не трябва да бъде укорявана за направените неточности. Валерия е много импулсивна, тъй че рецензията, вместо да я поучи, може да я накара да се затвори в себе си и да се отдалечи от близките. Както в детска, по този начин и в по-зряла възраст, Валерия е непредсказуема и рядко седи дълго време на едно място. Това е доста пламенно дете, на което липсва единствено неизменност.

Подходящи специалности за името Валерия

Тя е креативна натура и на Валерия специалности, свързани с изкуството ѝ подхождат. Но тя бързо сменя своите ползи, тъй че не се учудвайте, в случай че през днешния ден се изявява като художник, на следващия ден като публицист, а след една година към този момент се занимава и с музика.

Това беше най-важното от смисъла на името Валерия - едно красиво и борбено женско име.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР