На 7 април 2022 г. Столичният общински съвет прие Решение

...
На 7 април 2022 г. Столичният общински съвет прие Решение
Коментари Харесай

Обявена е процедура за кандидатстване в Консултативен съвет по политиките за младежта към кмета на Столична община

На 7 април 2022 година Столичният общински съвет одобри Решение № 227 за основаване на Консултативен съвет по политиките за младежта към кмета на Столична община (КСПМ).

Със същото Решение бе признат Правилник за организацията и активността на КСМП.

В тази връзка Столична община афишира с мандат 2022 – 2024 година. Консултативният съвет ще работи по съответни задания, свързани с развиване на политиките за младежите, ще изготвя оферти и мнения по планове за нормативни актове и стратегии на Столична община.

Членове на Консултативния съвет могат да бъдат:
представители на юношески организации, реализиращи активност по смисъла на член 19, алинея 1 от Закона за младежта;представители на неправителствени организации, работещи със и за младежи, осъществяващи активността си на територията на Столична община;представители на национално представителните организация, по смисъла на член 22 от Закона за младежта;представители на национално посланичество на Студентските препоръки, по смисъла на член 73а, алинея 2, алинея 3 и алинея 4 от Закона за висшето образование;представители на Ученически съвет от държавни, общински и частни учебни заведения на територията на Столична община;представители на Студентски съвет от висши учебни заведения на територията на Столична община;представители по предложение на районните администрации на Столична община;представители на бизнес и медии, браншови организации и синдикати, подпомагащи осъществяването на юношески политики и начинания.
Жлаещите могат да подават нужните документи: формуляр – заявление за кандидатстване, автобиография и удостоврение за липса на парични отговорности към страната в деловодството на Столична община на адрес: гр. София 1000, ул. „ Московска “ № 33, в период до 30 юни 2022 година

Образецът на писменото заявление за кандидатстване може да се изтегли от формалния уебсайт на Столична община и от.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР