На 6 юни българската софтуерна компания ERP.BG организира първата си

...
На 6 юни българската софтуерна компания ERP.BG организира първата си
Коментари Харесай

Форумът ERP.net Expo 2019

На 6 юни българската софтуерна компания ERP.BG провежда първата си партньорска конференция, на която ще показа своята екосистема за бизнес приложения ERP.net, както и прогнозите си за бъдещото развиване на ERP софтуера. Форумът „ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “ ще събере сътрудници на компанията с представители на сдружения от разнообразни стопански сегменти, а специалисти с дълготраен опит в сектора ще споделят с аудиторията вижданията си за посоката, в която ще се развива бизнес софтуерът през идващите години. Събитието ще се организира в Sofia Event Center, а началният час е 14:00 часа.

ERP.BG e един от първите български разработчици на бизнес програмен продукт и през последните години компанията влага обилни запаси в превръщането на своята ERP система EnterpriseOne в цялостна екосистема за приложения под името ERP.net. Екипът е основал принадлежности за разработка на приложения от външни компании и експерти, и развива интензивно партньорската си стратегия, за да ги поддържа както в софтуерно отношение, по този начин и по връзки на маркетинга и продажбите. Именно тази промяна ще е във фокуса на идната конференция.

„ Днес светът на технологиите се развива към отворени екосистеми и партньорски мрежи. Този модел е в основата на възхода на смарт телефоните и мобилните приложения, обществените мрежи, отворените платформи за уеб страници, а все по-бързо навлиза и в сегмента на бизнес софтуера. Това носи доста по-голяма стойност за клиентите, тъй като за тях към този момент работи голяма общественост от програмисти и компании, вместо екипът на една единствена компания. Резултатът е по-голямо многообразие от приложения и функционалности, на по-достъпна цена “ - уточни Иван Аржентински, ръководещ съучастник и създател на ERP.BG.

„ ERP системите по света също към този момент се насочват към този модел, а ERP.net е първият български образец за цялостна екосистема, основана към ERP решение. В вероятност чакаме всички компании от сектора да ориентират своите артикули в тази посока, а самите ERP софтуери да се трансфорат в невидимия информативен гръбнак на всяка компания, до момента в който функционалностите и приложенията ще се основават от външни сътрудници “ - добави Анастас Шопов, изпълнителен шеф на ERP.BG.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР