На 6 септември в 10:10 часа сутринта Луната, небесното тяло,

...
На 6 септември в 10:10 часа сутринта Луната, небесното тяло,
Коментари Харесай

Какво ни носи пълнолунието през септември: Недоразумения при Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, а останалите...

На 6 септември в 10:10 часа сутринта Луната, небесното тяло, което дава отговор за нашите подсъзнателни потребности и страсти, минава през знака Риби и застава в точна съпротива със Слънцето в Дева, Светилото, което въплъщава съзнателните ни потребности, его и гении. Ефектът от Пълнолунието ще се усеща най-силно на 5 и на 6 септември. И през двата дни е значимо да сме извънредно деликатни, тъй като множеството от нас ще усещат спор сред страстите и съзнателните си стремежи, който може да се прояви на разнообразни равнища от нашето битие. От една страна ще бъдем извънредно чувствителни, състрадателни и сливащи се с близките (Луна в Риби), от друга ще има част от нас, която да желае да резервира самостоятелност, рационалност и ред в мислите и дейностите си (Слънце в Дева).

За двата дни към Пълнолунието да не бъдат прекомерно затормозяващи, е добре всеки от нас да се постарае да откри салдото сред двете Светила на вътрешно равнище. Добре ще е в някои аспекти от своя живот да си позволим да бъдем по-крехки и раними, както и по-чувствителни и преживяващи, само че също по този начин е добре да не си позволим да загубим себе си в тези мощни усеща, които ще извират от нас и да не се оставим напълно на страстите си, тъй като значително те ще объркват преценките ни. Много е значимо през дните към Пълнолунието да не стартираме планове, да не подписваме контракти, да не реализираме договаряния или изясняваме взаимоотношенията си с различен човек. Добре е също по този начин да не подхващаме значими покупки или поправки, тъй като има риск от илюзия и комплициране. Периодът е подобаващ за довеждане докрай на инициативи, които са почнали от дълго време и чието привършване е планувано и квалифицирано от предните дни.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Двата дни към Пълнолунието са идеални за креативен занимания, медитации, йога и плуване. Най-силно ще се отрази Пълнолунието на преносимите знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Важно е през интервала те да се пазят от недоразумения, да внимават да не ги подведат и объркат. Добре е да се стараят да останат нащрек, за някой да не злоупотреби с добрината или наивността им.

Въздушните знаци Везни и Водолей би трябвало да внимават с финансовите покупко-продажби през интервала, тъй като има риск да създадат неверни вложения.

Земните знаци Козирог и Телец не е изключено да се скарат с непосредствен другар или съидейник и за известно време да затормозят връзките си с него.

Огнените знаци Лъв и Овен биха могли да срещнат спънки и пречки в решаването на ежедневните каузи, които ще им се наложи да прескачат с финес и дипломатичност.

Водните знаци Рак и Скорпион ще имат мощни любовни безредици и по всяка възможност ще са доста ревностни към обичан човек. Ще търсят близостта и привързаността му и в случай че не я получат по метода, по който чакат, ще са склонни да се отчайват и затварят в себе си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР