На 6 септември 2022 година в 11,30 час на улица

...
На 6 септември 2022 година в 11,30 час на улица
Коментари Харесай

След преследване в Плевен, полицаи задържаха дрогиран водач

На 6 септември 2022 година в 11,30 час на улица в плевенския жк " Сторгозия ", полицейски чиновници подават сигнал със стоп палка по пример на лек автомобил " Фолксваген Пасат ".

Водачът не се подчинява на сигнала, продължава придвижването си като трансформира посоката по улица " Захари Зограф ". Там стопира и побягва. Полицейски чиновник го последва и след малко гонене го задържа. Установена е самоличността му – 35-годишен от Плевен.

Наркотест с техническо средство " Дрегер дръг тест 5000 " е посочил позитивна проба на амфетамин и метамфетамин. На нарушителя е формиран акт по ЗДВП и е публикуван ваучър за здравно проучване.

При инспекцията е изяснено, че той кара в периода на отнемане от право да ръководи МПС по административен ред и ръководи откакто е бил осъден за същото действие по административен ред с наказателно разпореждане. Образувано е бързо произвеждане за закононарушение по чл.343 „ б “, ал.3 от Наказателен кодекс и закононарушение по чл.343 „ в “, ал.1 от Наказателен кодекс. Сезирана е районна прокуратура – Плевен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР