На 6 октомври се навършва 1 година от смъртта на

...
На 6 октомври се навършва 1 година от смъртта на
Коментари Харесай

В Русе отбелязват 1 г. от убийството на Виктория

На 6 октомври се навършва 1 година от гибелта на русенската телевизионна журналистка Виктория Маринова. Тя беше изнасилена и убита от изверга Северин Красимиров, който след малко бягство беше задържан в германия и върнат у нас.

„ Днес, 6 октомври, се навършва една година откогато Бог прибра при себе си Вики. Напусна белия свят едвам на 30 години. Въпреки това, през късия си живот извърши доста положителни каузи. Затова, не тъжете, тя не би го желала, “ написаха във връзка тъжната дата сътрудниците й от TVN.

„ Ако е правилно това, че Господ прибира при себе си най-хубавите, то в цялостна степен това важи за Вики. Почетете я с едно положително дело. Ей по този начин – без причина, за някой чужд. И му кажете той да направи същото за различен. Заради нея. И когато това положително дело обиколи целия свят и се върне при вас – тогава ще знаете, че сме трансформирали света. За това живееше тя – с цел да направи света по-добър. Нека дружно да довършим започнатото от нея. Така би желала тя! “, написа още в посланието на сътрудниците на Виктория.

Панихида по случай годишнината и освещаване на паметника в нейна памет ще отслужи русенският митрополит Наум.

Церемонията ще стартира в 11 часа на гробищен парк „ Чародейка “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР