На 6 май синът на принц Хари и Меган Маркъл

...
На 6 май синът на принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Провалените планове на Хари и Меган

На 6 май синът на принц Хари и Меган Маркъл Арчи ще стане на една година. Събитието обаче няма да премине по този начин, както родителите му бяха възнамерявали.

От няколко седмици херцогът и херцогинята на Съсекс са в Лос Анджелис, а наоколо са всички звездни другари на някогашната актриса. Именно тях тя е мислила да събере на охолно празненство по случай празника на сина си . По този метод щяха да отбележат и започването на новия си живот в нова страна, надалеч от Острова.

Но пандемията съумя да сложи на пауза и тези проекти на кралската двойка. И в този момент вместо да се забавляват със Серина Уилямс, семейство Клуни, Елтън Джон, Опра Уинфри и доста други, които са били в листата с поканените, Хари и Меган ще отбележат порастването на сина си във допустимо най-тесен кръг .
 Снимка 444480

Най-вероятно даже майката на Маркъл Дория Рагланд няма да участва , тъй като щерка й и шурей й съблюдават строго ограниченията и я пазят от възможната опция да я заразят, написа Daily Mail.

Така за известно време Хари и Меган ще би трябвало да не помнят за звездния искра, който по този начин се услажда на Маркъл, и да живеят като огромна част от хората по света - най-вече вкъщи и обществено дистанцирани. Все отново, двамата са образец за мнозина и нямат право да се трансформират в нарицателно по какъв начин не се прави.
 Принц Хари, Меган Маркъл и какво е споделил херцогът на Томас Маркъл преди сватбата
Тайните известия на Хари и Меган, разкрити от съда

Истината излезе нескрито

Това, което знаем на този стадий, е, че двойката най-вероятно ще ни зарадва с нова фотография на порасналия Арчи по случай рождения му ден. Къде обаче ще я забележим, откакто се разделиха с всички профили в обществените мрежи, към момента не е ясно. И евентуално тук се крие някоя изненада.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР