На 6 март Венера и Марс влизат ръка за ръка

...
На 6 март Венера и Марс влизат ръка за ръка
Коментари Харесай

Леле! Венера и Марс влизат във Водолей - идва любов и удоволствие в живота ни

На 6 март Венера и Марс влизат ръка за ръка в символ Водолей и ще свият гнездо там за известно време. Венера ще остане тук до 5 април, а Марс до 14 април. С резултата от тези преноси ние ще бъдем по-либерални и по-интелектуални. Такива ще бъдем и във връзка с действието, и във връзка с нашия любовен език.
Силната сила на Водолея посредством тези преноси ще повлияе на живота на всеки, само че ще повлияе и на груповото схващане. Когато Марс е във Водолей, ние се борим за независимост, само че използваме своите хрумвания, визии и просветеност за това. Под такова въздействие ни се припомня, че мозъкът е най-силното оръжие на всеки. Ще се почувствате освободени и уверени, доста по-силни. Имате шанса да действате по разнообразни способи, изцяло нови за вас и даже нетрадиционни. Промяната постоянно носи положителни неща, тъй че не се опасявайте. Сега, повече от всеки път, ще би трябвало да се концентрирайте върху връзката, връзките и обмена на сила. Обградете се с хора, които имат същите идеали и правила като вашите, тъй като с тях ще можете да постигнете триумф.

Венера ще донесе благотворни и освобождаващи промени във връзка с взаимоотношенията, финансите, творчеството и удоволствията на всеки. Вибрациите на тези планетарни придвижвания ще ви накарат да отворите душата и мозъка си и даже да измененията гледната си точка за любовта. Добър миг е да действате в любовта, да започнете нова връзка или да изведете съществуващата сантиментална връзка на идващото равнище.


По време на това едномесечно пътешестване Венера ще се свърже с изключение на с Марс, още със Сатурн, Уран, лунните възли на ориста, метеоритите Юнона и Палада и Хирон. Това значи, че любовният ви живот може да поеме напълно друг завой и ще имате доста забавни моменти, изключително в случай че сте първоначално или в края на една връзка. Това също по този начин демонстрира, че на хоризонта могат да се появят доста невероятни благоприятни условия за тези, които към момента не са намерили своята сродна душа.
Венера и Марс във Водолей усилват желанието за независимост в връзките, само че и нуждата от изложение възприятията си. Има наклонност да бъдем по-оптимистични във връзка с любовта, да сме по-отворени към връзките. Мнозина могат да търсят малко по-ексцентрични и разнообразни сътрудници от тях.


Пет знака ще усетят по-силно от останалите знаци резултатите на Венера и Марс във Водолей, а това са Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец. Везните даже може да се смятат за звездите на този интервал, тъй като и Венера, и Марс ще преминат през петия им дом на любовта. Това значи, че родените в знака Везни и тези, при които е подчертан този знак в хороскопа им, ще са водачи в любовния бранш.
Всичко, което би трябвало да извършите, е да затегнете коланите си и да се оставите да бъдете увлечени от изненадващата динамичност на Вселената.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР