На 6 март компанията Тесла“ заяви, че фабриката ѝ за

...
На 6 март компанията Тесла“ заяви, че фабриката ѝ за
Коментари Харесай

Фабриката на „Тесла“ в Германия ще остане затворена по-дълго от очакваното

На 6 март компанията „ Тесла “ съобщи, че фабриката ѝ за електрически автомобили в Германия ще бъде затворена до 17 март, по-дълго от предстоящото. Предния ден единственият цех в Европа на американската компания беше заставен да спре производството заради повреда на електропроводи, а индустриалните загуби бяха оценени на стотици милиони евро.

Говорител на „ Тесла “ сподели, че се чака немската фабрика да възобнови електрозахранването до края на идната седмица. Информационната организация ДПА заяви, че се чака фабриката да стартира произвеждане при започване на идната седмица след случая. Директорът на завода е коментирал, че сега над 1000 автомобила не могат да слязат от поточната линия на ден, „ което значи деветцифрени загуби за нас “.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21523Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед29457Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед13842Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед75447Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед39483Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед378123Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед160452Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед124101Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117778Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102593Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Автор
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР