На 6-и тръгва на работа. На 7-и никой не вдигаше

...
На 6-и тръгва на работа. На 7-и никой не вдигаше
Коментари Харесай

Лелята на починалия охранител в Партийния дом разкри нова мистерия около смъртта на Даниел!

" На 6-и потегля на работа. На 7-и никой не вдигаше на телефоните му. След няколко часа направихме връзка с работодателя му. Той пое ангажимент да разбере какво е станало. Ние на седми разбрахме, че е паднал в шахта. Не знаем в какъв брой часа това е станало. Нито по кое време са го намерили тъкмо. Не знаем къде е закаран натрупа. Никой от полицията не ме е уведомил. Никой не ни се е обадил. " Това повтори пред Аделина Радева в " Здравей, България " лелята на умрелия 25-годишен Даниел Тасев - Катя.

БЛИЦ напомня, че 25-годишният Даниел Тасев е бил открит мъртъв в обекта. От две години е охранител във компанията, която пази градежа на новото Народно заседание в някогашния Партиен дом. Тръгва за нощна промяна в петък следобяд и от този момент околните му нямат контакт с него.

" Той на този обект върви нощни смени. Доколкото знам работят и други хора там, а след това разбирам, че е бил самичък на промяна. Как по този начин?! Той на негови познати е казвал, че работят по двама души. Не знам къде сега е трупът на момчето ", добави тя.

" Да не ми се обади никой от полицията, значи все едно аз не живея в тая страна. След като се случи нещо такова, не знам къде се намирам. Нито ми се обади психолог, нито служител на реда. Имахме връзка единствено с директния му шеф. На тоя обект за какво няма ограждения, няма осветяване ", пита лелята на починалото момче.

" Имаме подозрения, че може нещо друго да е станало. Този градеж не е обезопасен съгласно мен. Как ще работят служащи и денем, като стърчат железа? " запита тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР