На 6 декември, в Софийската опера и балет, се състоя

...
На 6 декември, в Софийската опера и балет, се състоя
Коментари Харесай

Тетевенецът Калин Душков в една от главните роли на най-гледания мюзикъл на всички времена – Клетниците

На 6 декември, в Софийската опера и балет, се състоя премиерата на най-известния мюзикъл в света - " Клетниците ", по музика на композитора Клод-Мишел Шьонберг и либрето на Ален Бублил. Триумфът му продължава четири десетилетия, а София се трансформира в новата европейска дестинация за неговите фенове, оповестява уеб сайтът impressio.dir.bg.
За наслада на всички тетевенци - надареният артист и музикант от гр. Тетевен - Калин Душков бе в една от основните функции на зрелищния мюзикъл.
Мащабната режисура е дело на режисьора Пламен Карталов, сложил най-успешните мюзикъли у нас, измежду които " Цигуларят на покрива ", " Сънсет бул. ", " Мамма Миа!, " Фантомът на операта ". С нея той сбъдва фантазия от 1987 година, когато за първи път взема правата от продуцента Камерън Макинтош, само че липса на средства стопират плана. 32 години по-късно, българската премиера към този момент е реалност.
Следващите представления на " Клетниците " в Софийската опера са на: 10, 11, 12, 13 декември 2019 година от 11 ч. и 19 ч. и на 9, 10, 11, 12 януари 2020 година от 19 часа.
За проведени визити на възпитаници за утринните представления има преференциална цена от 15 лева
Представяме ви мнения на публиката от първите пет представления:
https://www.facebook.com/SofiaNationalOpera/videos/1056954981309408/?refid=12
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР