На 58 години, казва Брад Пит пред Отеса Мошфег за

...
На 58 години, казва Брад Пит пред Отеса Мошфег за
Коментари Харесай

Кой облича Брад Пит?

На 58 години, споделя Брад Пит пред Отеса Мошфег за корицата на августовския брой на GQ, той навлиза в "последния учебен срок или триместър " на кариерата си.

Това значи, че стартира да се занимава с нови занимания, премисля работата си и - да - опитва с външния си тип. През последните няколко дни, до момента в който промотираше последния си филм Bullet Train в Европа, той носеше поредност от доста занимателни тоалети, за които стана ясно, че са основани от дизайнера на частната марка Haans Никълъс Мот, и които като че ли приказват за всички тези неща по едно и също време. В къси бележки, изпратени по имейл до GQ, Мот ни среща от близко с работата си с една от най-големите звезди на земята, отбелязва GQ.

В началото на 2010 година Мот започва частна процедура за облекла единствено с рекомендации, а през 2015 година основава и марката за подготвени дрехи Anecho дружно с колежката си дизайнерка Анастасия Ходкина. Според представител на дизайнера процесът му е непоколебим и съкровен, с цел да се получи облекло, "чиито резултати се дефинират от хората, които носят облеклата ".

В случая с Пит дизайнерът си сътрудничи непосредствено с артиста: "Обичам да работя с господин Пит, тъй като той има ясно чувство за това по какъв начин желае да бъде в света и ние работим в това пространство, т. е. господин Пит предлага ленена пола еспресо, която да върви с лененото сако ", споделя Мот по имейл за GQ. "Има единодушие сред визията на господин Пит за нашето общо пространство и моята независимост да се движа в него.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР