На 55-годишна възраст почина легендарният бургаски полицай Стайко Манев. Той

...
На 55-годишна възраст почина легендарният бургаски полицай Стайко Манев. Той
Коментари Харесай

Бургас потъна в скръб след вестта за кончината на легендарен полицай

На 55-годишна възраст умря именитият бургаски служител на реда Стайко Манев. Той бе пенсиониран от системата преди 4 години, като преди този момент даваше всичко от себе си в най-натовареното районно ръководство по Черноморието - това в Несебър. 

От 2 години Манев се бореше с тежко заболяване. Накрая, с цел да се лекува, той е продал скъпата си сбирка от остарели фотоси на Несебър, изкупена от частно лице на безценица. Неговите сътрудници от РУП-Несебър, което той ръководеше дълги години, са събирали персонални средства, с цел да оказват помощ за лекуването на някогашния си шеф. Но Манев не съумя да пребори тежката диагноза и преди към час издъхна в дома си в Несебър, написа " Флагман ".

Стайко Манев си отиде на 55 години, роден е в Бургас. Целият му живот е обвързван със системата на Министерство на вътрешните работи. От 14-годишен стартира образованието си в междинното сержантско учебно заведение в Пазарджик, по-късно записва висше обучение в Симеоново, след което приключва и право в Софийския университет.

За 33 години е минал през охранителна полиция, бил е следовател – 10 години в икономическа полиция, а след това 10 години в  РУП в Слънчев бряг. Над 12 години той бе шеф на РУП – Несебър. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР