На 54-годишна възраст внезапно ни напусна създателят и организатор на

...
На 54-годишна възраст внезапно ни напусна създателят и организатор на
Коментари Харесай

Внезапно ни напусна създателят на Маратона на приятелството Плевен

На 54-годишна възраст ненадейно ни напусна основателят и уредник на Маратона на другарството " Плевен " Станислав Георгиев. Тъжната новина заяви във Facebook неговата брачна половинка Станимира през вчерашния ден, заяви pleven.utre.bg .

" Стан умря през днешния ден. Много ненадейно. Невероятeн татко и брачен партньор, безрезервен и любящ, уповаващ се на любовта, единството, мира, общността, добротата. Той вярваше, че всички сме Едно. Лети с наслада в Светлината, моя Любов. Обичаме те. ", написа Станимира Георгиева в обществената мрежа, след което заваляха стотици мнения и съболезнования.

" Плевен е и мой роден град, тъй че за мен бе доста значимо да създадем нещо положително там, което да накара хората да бъдат дейни, да имат някаква вероятност за на следващия ден, децата да се стимулират и да се съберат доста хора от целия свят ", декларира Станислав в едно от интервютата си през годините. " Маратон Плевен е повече от спортно съревнование. То е място за позитивни персонални и групови прекарвания и мотор за създаване на интензивно, градивно и крепко гражданско общество. ", отбелязваше още той.

През годините Маратонът, придружен постоянно от някаква благородна идея, съумя да събере хиляди участници от целия свят и се трансформира във опция за доста хора, незапознати с Плевен, да видят от близко хубостите и забележителностите на града. Тази година бе планувано да се организира неговото седмо издание, само че поради ковид се наложи отлагането му за есента.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР