На 54 години е починала Лиза Мари Пресли, единственото дете

...
На 54 години е починала Лиза Мари Пресли, единственото дете
Коментари Харесай

Почина Лиза Мари Пресли, единственото дете на Краля на рокендрола

На 54 години е умряла Лиза Мари Пресли, единственото дете на Краля на рокендрола Елвис Пресли.

54-годишната щерка на Елвис Пресли е открита в безсъзнание в дома си в Калифорния в безпомощно положение, оповестява TMZ. Тя е получила сърдечен арест в дома си, откарана е в болница, само че лекарите не са съумели да я спасят, оповестява BBC.

Майката на Мари Присила Пресли удостоверява, че щерка ѝ е умряла. " С голяма болежка би трябвало да оповестя унищожителната вест, че прелестната ми щерка Лиза Мари ни напусна. " Присила Пресли не оповестява повода за гибелта на щерка си.

Родена през 1968 година в Мемфис, Лиза Мари Пресли остава единствената наследница на положението на татко си на деветгодишна възраст, когато Елвис ненадейно умира.

Мари Пресли също е певица, като татко си. През 2003 година издава първия си солов албум To Whom It May Concern, който се продава в няколкостотин хиляди копия и е добре признат от рецензията. През 2005 година излиза вторият ѝ албум Now What, а през 2012 година - третият и финален албум Storm and Grace.

Лиза Мари Пресли е била омъжена четири пъти.

През 1994 година се омъжва за артиста Майкъл Джексън, единствено 20 дни откакто се развежда с първия си брачен партньор, артиста Дани Кьог. С Джексън се развежда през 1996 година, по време на ураган с обвиняванията за полово принуждение над деца по отношение на артиста.

През 2002 година Мари Пресли се омъжва за артиста Никълъс Кейдж, който е огромен почитател на татко ѝ. Но Кейдж подава молба за бракоразвод единствено четири месеца след сватбата.

Четвъртият брак на Лиса Мари Пресли - с нейния китарист и музикален продуцент Майкъл Локууд - приключва с бракоразвод през 2021 година

Лиза Мари Пресли се появи за финален път дружно на обществено място единствено преди два дни на церемонията по връчването на премиите " Златен глобус " в Лос Анджелис. Тя и майка ѝ със сълзи на очи гледат по какъв начин Остин Бътлър, който се превъплъщава в облика на татко ѝ, печели премията за най-хубав артист във кино лентата " Елвис " на Баз Лурман.

По време на церемонията артистът благодари на фамилията на Елвис Пресли, че му е помогнало да работи по биографичния филм. " Благодаря ви доста, че отворихте сърцата си, спомените си и дома си за мен ", сподели Бътлър. - Лиза Мари, Присила, постоянно ще ви обичам! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР