На 52 водещият на Часът Милен Цветков най-накрая е решил

...
На 52 водещият на Часът Милен Цветков най-накрая е решил
Коментари Харесай

Юху! Милен Цветков Забрави За Нудизма

На 52 водещият на „ Часът ” Милен Цветков най-сетне е решил да се кротне.

Журналистът на Нова телевизия е избрал да обуе гащи за лятната си отпуска и по този начин да не скандализира както плажуващи по морето, по този начин и сина си Боян.

С това един от най-заклетите нудисти в страната поставя безапелационна точка на голотата си в интерес на положителното образование.

„ За толкоз години нищо не можа да го накара да носи бански, само че поради сина си е решен да опита. Преди време направи компромис с разбиранията си и когато стартира да взима щерка си Калина за ваканциите на морето. Не желае да стресира децата си, като всички го зяпат в чатала и се е примирил, че ще би трябвало да носи бански през множеството време, до момента в който е на море с тях ”, издават близки до шоумена зевзек.

По сходство на други известни персони в годините Милен ревниво защитаваше правото си на голота на обществени плажове. Също както фолкпевицата Камелия и мъжът й Цветин, дуетът Дони и Нети, той избираше уединени места, на които да хваща загар без досадните отбелязвания на облекла. За разлика от тях обаче той нито един път не беше заловен от папараци в неуместна поза.

Нудизма си Милен самичък реши да обявява и то точно в отбрана на своя другарка и колежка – актрисата Марта Вачкова преди няколко лета, когато тя лъсна на плажа както майка я е родила. Водещият на „ Часът ” се показа като благородник и се опита да смъкне вниманието от нейните телеса към своите, с цел да приключи позорното сочене с пръст. Направи го като благородно разгласява обществено своя фотография в интернет от лятната си отпуска, на която се вижда много повече от уместното.

За злощастие на многочислените му последователки, журналистът бе оставил по-голяма част от забавната си анатомия отвън фрагмента. По думите му провокативната фотография е остаряла – от 2003 година, само че си била доста настояща и с днешна дата. Тя не била, с цел да се фука какъв брой е атлетичен, а с друга цел. Цветков желал да обърне внимание на злонамерените хора, които се подигравали на нудизма на Марта Вачкова и другите му известни сътрудници. Дори се замислял дали не е време да се сътвори нуди придвижване.

Тази година обаче Милен много внезапно трансформирал възгледите си за голотата и то единствено поради сина си Боян. Момчето към този момент е във възраст, в която схваща добре това, което се случва към него и не пести неуместните въпроси към родителите си. Именно за това Цветков избрал да изостави нудизма си, най-малко по време на общата им почивка и да обуе бански, написа „Уикенд“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР