На 51-годишна възраст Дженифър Анистън има фигура за завиждане. Тя

...
На 51-годишна възраст Дженифър Анистън има фигура за завиждане. Тя
Коментари Харесай

Личният треньор на Дженифър Анистън разкрива любимите й упражнения - slava.bg

На 51-годишна възраст Дженифър Анистън има фигура за завиждане. Тя постоянно обира овациите по алените килими в мини рокли и прилепнали материи с изваяното си тяло.

И в случай че актрисата нормално нищожно споделя какво й коства постоянно да е във форма, то персоналният й треньор Леон Азубуйк издава тайните й. Неотдавна таблоидите спрягаха Анистън с него, потвърждавайки, че малко след раздялата си с Джъстин Теру актрисата е почнала връзки с Леон. Двамата обаче споделят, че си свързва положително другарство, предава Еva.bg.

Ето по какъв начин спортува Дженифър Анистън:

Задължителна загрявка

Загрявката е доста значима част от всяка подготовка. Актрисата постоянно загрява към 15 минути с разтягащи извършения. После за малко Анистън прави малко йога, благодарение на масажен ролер за тяло. След това Дженифър скача: стартира с високи скоци, минава към подскок с разтваряне на ръцете и краката (т.нар. „ Джъмпинг Джак “) за известно време, а след това скача на въже.

Натоварване на горната част на тялото

След като краката са съвършено раздвижени, Анистън минава към натоварване в горната част на тялото. Актрисата обожава бокса, а нейният треньор е безапелационен, че боксът е едно от най-ефективните физически занимания за поддържането на стегнати ръце и хубав тил.

„ Освен това боксът е подготовка и на мозъка. В него би трябвало да мислиш, мозъкът се напряга “, споделя Леон. Затова Джен постоянно прибягва към бокса, а в случай че си дава отмора от него, подвига гири и или прави планк (полезно упражнение, с което можете да постигнете и стегнат корем).

Упражнения за подсилване на мускулите

Фитнес гуруто на Дженифър Анистън твърди, че не би трябвало да забравяме напрягането на мускулите, с цел да се радваме на съвършена фигура- В разнообразни дни от седмицата треньорът на Дженифър обръща внимание на избрана мускулна група, върху която да се концентрира. Всяка подготовка приключва с извършения за мускули, които като се изключи че орелефяват фигурата, оказват помощ и за вярната стойка. Затова, в случай че желаете да се фокусирате върху коремните мускули да вземем за пример, правете извършения, напрягащи тази зона. Важно е да внимавате да не се пренатоварите и да редувате упражненията и зоните, върху които работите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР